begeleiding

Ik begeleid jou als ervaren hardloper en geef jou adviezen over looptechniek, ademhaling, loophouding, kleding & schoeisel.

Ik begeleid jou als ervaren sportinstructeur en geef jou de specifieke warming-up en cooling-down oefening die jij nodig hebt om blessures te voorkomen. Daarnaast entertain ik jou met mijn ervaring als aerobics instructeur....een beetje FUN hebben hoort er ook bij!

Ervaringsdeskundigheid

Ik ben 52 en heb een aantal depressies gehad. Daarbij ben ik verslaafd geweest aan alcohol, soft- en harddrugs en heb een anorexia/boulimia eetstoornis overwonnen.

Door deze problemen is mijn carriére lange tijd gekenmerkt door vallen & opstaan. Ik heb 5 jaar als HBO-V'er (niveau 5) gewerkt in de psychiatrie, ben autoverkoper geweest en software designer. Totdat de burnout weer toesloeg.

Tegenwoordig leef ik een 100% nuchter leven en doe dingen die mij vooral plezier, voldoening & zingeving geven; Ik sta op leuke markten en verkoop heerlijk biologisch brood en geef bodyshape lessen op een sportschool.

regelmatig hardlopen

Regelmatig hardlopen heeft voor mij het verschil gemaakt tussen stilstand en weer vooruit durven kijken. Keer op keer en juist als het weer eens tegenzat. Tegelijkertijd gaat er een grote preventieve werking uit van het regelmatig hardlopen, ook dat ervaar ik zelf nog steeds. Dat is wat ik met mijn Runningtherapie praktijk aan anderen probeer over te brengen. Ik weet waar jij vastzit en weer beweging in wilt krijgen. Ik coach jou op basis van mijn ervaringen en niet alleen omdat ik iets uit een boekje heb geleerd. Dat is de toegevoegde waarde die je bij mijn programma's zijn inbegrepen. Doe er je voordeel mee!