Hoi, ik ben Jonnie!

Ik ben 50, getrouwd, heb een hond en een kat, ik ben gek op tuinieren, zeilen, wandelen, mediteren, sleutelen aan mijn Alfa Romeo en motorrijden. Maar waar ik het meeste van hou is van hardlopen en mensen! Ik heb altijd in de dienstverlening gewerkt omdat dat het beste bij mijn karakter past: Intuïtief, gevoelig en begrijpend als een echte kreeft. Tegelijkertijd ben ik een doorzetter en zoek altijd naar nieuwe uitdagingen. Voor mezelf en ook voor anderen.

slider4
Runningtherapie

Ik heb wat moeilijkere periodes gekend en heb veel energie gestoken in het overwinnen van een eet-, alcohol- en drugsverslaving. Mijn gevarieerde carrière is het gevolg van een aantal depressieve periodes en burnouts. Het was vallen en opstaan.

Regelmatig buiten hardlopen is voor mij, keer op keer en in toenemende mate een lifesaver gebleken. Het gaf mij de regie terug en rust in mijn hoofd. Toen heb ik besloten dat ik dit graag met andere mensen wilde delen en zo ontstond de wens om er ook beroepsmatig vorm aan te geven.

Ik ben de opleiding Runningtherapeut gaan volgen en wist meteen, dit is het! Mijn ervaring als psychiatrisch verpleegkundige, als sportleraar en als zelfstandig ondernemer, gecombineerd met mijn eigen levenswandel, geven mij de motivatie, de passie en overtuiging die ik nu in mijn praktijk tot uiting probeer te brengen.

Mijn cliënten te zien profiteren van de Runningtherapie geeft mij veel voldoening. Ik gun hen én jou precies dat wat ik mijzelf ook heb gegund: