Geen motivatie hebben

Wie heeft er niet wel eens last van? Geen zin hebben, bepaalde taken steeds maar uitstellen, je door de dag heen slepen en je taken zonder passie en plezier uitvoeren?

Je hoeft echt geen depressie, burn-out, of paniekaanvallen te hebben om toch niet regelmatig te merken dat je best wel wat extra motivatie in je leven kan gebruiken. Maar hoe dan?

En heb je wel last van behoorlijke stress klachten en ben je daardoor je motivatie echt kwijt geraakt, hoe doorbreek je dan die vicieuze cirkel van well willen maar niet kunnen?

Runningtherapie, motivatie in beweging

Runningtherapie is geen wondertherapie, maar hardlopen (niet te hard) heeft een uitermate heilzaam effect op de stresservaring en zorgt ervoor dat je weer gemotiveerd raakt in het aanpakken van zaken die je steeds uitstelt. Het geeft ook een mate van zelfvoldoening die je wellicht was kwijtgeraakt en die ervaring kun je dan op allerlei levensgebieden gaan inzetten

De fysiologische processen die bij het rennen optreden zorgen ervoor dat je spanning er letterlijk uit loopt. Het psychologische effect zorgt ervoor dat je beter kunt relativeren, dat er ruimte vrij komt in je hoofd.

Minder starheid en angst, meer vrijheid en motivatie.

Mijn programma's zijn er vooral op gericht jouw motivatie weer in beweging te zetten, na elke loopsessie krijg je een persoonlijke MOPR mee, een motivatie opdracht. Dit is onderdeel van alle programma's..