Mijn visie: Mentaal sterker worden door regelmatig hardlopen.

Mijn visie: Mentaal sterker worden door regelmatig hardlopen.
In het leven is alles altijd in beweging. Dat is de natuur.

Problemen (zowel geestelijk als fysiek) ontstaan als er sprake is van stilstand. Met Runningtherapie zet je zowel letterlijk als figuurlijk alles in gang. Met kleine stapjes je motivatie terugkrijgen die je vervolgens op allerlei levensgebieden (weer) kunt gaan inzetten. Het gaat niet om de prestatie, de snelheid of afstand die je rent, maar om de beleving van het lopen zelf. Daarmee kun je het contact met je lijf en geest herstellen en verbeteren. Dat bevordert in hoge mate je fysieke en geestelijke gezondheid.

Mijn missie: je motivatie (terug) vinden in beweging

Mijn missie: je motivatie (terug) vinden in beweging
Wanneer is mijn missie geslaagd?

Als jij gemerkt hebt wat voor positieve invloed het regelmatig hardlopen heeft op de psychische klachten die jij ervaart, als je stap voor stap de waarde ervan gaat inzien en vooral: als je na de cursus van 10 of 20 weken in beweging blijft! Dat is het recept voor jouw succes en dan is mijn missie geslaagd.

 

Mijn benadering: Vanuit kennis & ervaring deskundig

Mijn benadering: Vanuit kennis & ervaring deskundig

Als enthousiast hardloper en met mijn jarenlange ervaring als sportinstructeur kan  ik jou goed adviseren bij het hardlopen zelf.

Met mijn ervaringsdeskundigheid op het gebeid van o.a. depressie, verslaving en burnout begrijp ik waar jij vastzit en waar je met Runningtherapie weer beweging in wilt krijgen. Hiermee kan de Runningtherapie extra diepgang krijgen bij het bereiken van je doelen.

Als extra krijg je  speciaal voor jou op maat gemaakte motivatie opdrachten.