Voel je mentaal weer sterk

door de kracht van regelmatig hardlopen. Voor jong én oud!

Ben je gestresst, somber of om wat voor reden dan ook in een negatieve vicieuze cirkel beland? Slaap je slecht, voel je je vaak vermoeid en lusteloos? Kun je maar niet stoppen met piekeren en zorgen maken? Heb je last van paniekaanvallen, angstgevoelens of voel je je vaak onzeker? Maar ook als je 'nergens last van hebt' en altijd afhaakt, niet op gang komt of steeds blessures krijgt.

Dan is Runningtherapie iets voor jou!

Ik leer je in 6 of 10 weken weer (een begin van) genieten. Van trots op jezelf mogen zijn. Runningtherapie brengt je door de weken heen weer in contact met je lichaam en vermindert het alsmaar ronddraaien in dezelfde negatieve gedachtes.

 

Runningtherapie zet jou letterlijk in beweging en helpt de motivatie terug te krijgen die je nodig hebt om jezelf een beter en gezonder leven te gunnen.

Nee, Runningtherapie is geen wondermiddel, maar helpt  (eventueel als aanvulling op andere therapieën) de geestelijke en fysieke balans terug te krijgen.

Je hoeft absoluut geen hardloopervaring te hebben, het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, hoe licht of hoe zwaar, runningtherapie is er juist op gericht het lopen leuk te gaan vinden, het gaat om motivatie, niet om prestatie.

Een speciaal bericht voor de wat oudere mens, lees artikel: Ouderen kunnen beter hardlopen dan wandelen

 

Hardlopen kun je altijd en overal, je hebt alleen een paar goede hardloopschoenen nodig. Naast de persoonlijke doelen die we tijdens de intake samen vaststellen is er altijd het doel na het beëindigen van de sessies om te blijven hardlopen en dat is verder GRATIS!

Dus….ben je uitgepraat, uitgeblust, klaar met dat sportschoolabonnement van de sportschool waar je toch nooit komt? Wil je eens iets nieuws, iets anders proberen?

Maak een afspraak voor een intake en ik vertel je precies hoe het werkt en wie weet wordt de Runningtherapie een nieuw begin voor jou. Een nieuw begin waar je zo naar verlangt!

Ik bied je een heel persoonlijke begeleiding want in mijn ogen is geen mens hetzelfde. Ik coach je naast het lopen ook met gesprekken, die zijn inbegrepen. Ik heb zelf ervaren wat het positieve effect van regelmatig hardlopen is in tijden dat ik het moeilijk had. Die ervaring zorgt dat ik jou begrijp en je krijgt na iedere sessie een MOPR mee, een motivatie opdracht.

De rest moet je zelf doen, maar is dat niet heerlijk om dingen weer zelf te kunnen aanpakken? Met minder angst, minder gepieker, minder vermoeidheid en met méér zelfvertrouwen, méér motivatie om het leven op een meer positieve manier tegemoet te treden?

Neem met mij die sprong! Het gaat om je gezondheid en dan met name je geestelijke gezondheid. Dat is een van de meest waardevolle dingen die een mens bezit.