Winterdepressie

Last van een wintersomberheid of een winterdepressie?

Ga buiten regelmatig hardlopen, het helpt je om toch de nodige vitamine D binnen te krijgen, het helpt omdat je in beweging komt en in beweging zijn is goed voor je motivatie. Motivatie die je op andere vlakken in je leven misschien juist nu even mist.

Wat is er mooier dan een heldere koude winterdag? Wat loopt er lekkerder dan jezelf letterlijk warm lopen?

Zelf als het regent en waait alles zegt: 'Ik ga toch niet naar buiten met dit hondenweer!', juist dan is de beloning groot die je jezelf geeft als je moe en voldaan je warme huisje weer binnenstapt.

Let er wel op dat  als het koud is, het extra belangrijk is om je spieren vooraf goed op te warmen. Dat voorkomt blessures en spierpijn. En als het ijzelt......binnen blijven of héél goed opletten want dan zit een ongeluk in een klein hoekje. Sneeuw overigens loopt heerlijk met de perfecte demping!

Heb je nu toch zoiets van: Dit gaat me echt niet lukken, hoe graag ik het ook wil? Volg dan een cursus Runningtherapie en ik help je om het hardlopen leuk te gaan vinden. In ieder geval leuk genoeg.  Het maakt niet uit hoe oud, hoe zwaar of hoe overtuigd je ook bent dat hardlopen niets voor je is. Hardlopen kan iedereen en je gaat je gegarandeerd BETER VOELEN!